Campus 2020

Pre-inscripció

Des del Girona FC estem treballant en el Campus d’Estiu 2020 sent conscients de la situació actual i de la incertesa dels mesos vinents.

Sempre que les condicions actuals millorin i es pugui desenvolupar amb total seguretat, el Girona preten seguir celebrant el ja tradicional Campus d'Estiu. Després d'aquest període de confinament, estem segurs que tant jugadors com entrenadors i pares estaran amb moltes ganes de tornar a juntar-nos i jugar a futbol.

Per aquest motiu, us informem que hem obert el període de pre-inscripció del Campus del Girona FC 2020 per que pogueu reservar la plaça del vostre fill/a sense cost. D'aquesta manera, en cas que la situació i les autoritats corresponents permetin la celebració del Campus d'estiu, us informarem perquè procediu a fer el pagament de la inscripció de la plaça reservada.

La reserva de la plaça no té cap cost, i les plaçes per participar al Campus s'assignaran seguint l'ordre de les pre-inscripcions. El Club es reservarà el dret a suspendre el Campus en cas de no poder celebrar les activitats correctament ja sigui per no arribar a un mínim de participants o que les condicions establertes per les autoritats no permetin desenvolupar correctament l'activitat.

Dades tutor/a

Participant 1
Participant 2
Participant 3